den store ønskelista

Jeg må vel bare innse at desto eldre jeg blir, desto tynnere blir det i gavehaugen under juletreet. Jeg har alltid likt julegaveshopping, selv om butikkene er stappfulle av folk og stygge gavepakninger. Men etterhvert har desember desverre blitt fyllt opp av skolearbeid og dårlig råd. I fjor glemte jeg til og med å kjøpe sjokoladekalender til meg selv. Men tradisjon er tradisjon, og ønskelista må fikses.

 

1. Nattbordlampe med glasskuler. Dette bildet var et dårlig eksempel, siden den ikke var så fin. Men jeg har forelsket meg i en på Living som er helt Blair Waldorf.2. Mugtail kopp fra Cornelias Hus. Høres dyrt ut, men de koster bare 169,-. Sykt søte da! Også tåler de varme, så de kan brukes til t-lys også.


3. Beauty Blender Sponge. Det finnes visstnok en del billigversjoner av denne som sikkert fungerer like godt. Alt er bedre enn H&M-svampene jeg bruker nå, som drikker opp alt av sminke.

4. Sengesett fra ByNorth. Jeg er så forelsket i dette! Men det koster en million kroner ca, så jeg må vel basere meg på et liv uten. Men sengesett trenger jeg virkelig. Fine sengesett, hvis ikke så får jeg ikke sove. 


5. Rundbørste til føning av håret. Her har jeg ikke noe bilde, fordi jeg ikke har peiling på hår. Så jeg vet ikke hva som er bra og dårlig. Men jeg har hørt at jeg burde ha en naturbørste som er ganske stor.

6. Pute fra Kremmerhuset. Og diverse andre fine puter i Blairstyle. Men denne var superfin!

 Det er selvfølgelig tusen andre ting jeg ønsker meg. Men her har dere altså topplista. Gaver som gir dere venninnepoeng nok til å fyke rett til topps.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits