ti ting jeg hater med Facebook

Facebook folkens. Flere som lurer på hvorfor de gidder å scrolle opp og ned på den veggen tusen ganger daglig? Det skjer jo ingenting der! Det eneste som er spennende med Facebook er å lete etter folk som har blitt foreldre alt for tidlig. Men nå begynner omtrent hele venneflokken min på Facebook å tippe over tjue år, så det er ikke så skandaløst lengre. Så nå er det litt mer sånn "hvem har giftet seg", men det bryr jeg meg egentlig ikke om.

1. De aller verste er de som må informere om hver eneste ting de har gjort i løpet av dagen. "Lillegutt vekket meg 6 i morrest, så da ble det rundstykker og kakao til frokost med Byggmester Bob på tv'n. Så leverte jeg lillegutt i barnehagen, før jeg dro på trening og kafé med jentene. Nå har vi kost oss med taco til middag, og huset er nyvasket. God natt<3".

2. Folk som har "it's complicated" som sivilstatus. 

3. Syting på statuser og bilder! Jeg har aldri våknet opp dagen derpå, med blåflekker nedover begge beina og tenkt "Dette må jeg ta bilde av og poste på Facebook". Eller statuser som "herregud så dårlig! Var sååå full i går!". Er ikke flaut nok at du var så full i går? Hvorfor har du behov for å fortelle det til hele Facebook dagen etter?

4. Folk som misforstår funksjonen til grupper og pages. Du kan ikke bare putte 400 personer i en gruppe! Du må spørre først! Skaff deg en page, slik at folk har mulighet til å velge selv.

5. Ultralydbilder. Seriøst? "Aw, se på det fine fosteret mitt<3".

6. Folk med lukket profil. Det eneste morsomme med Facebook er jo snoking.

7. Spotify på Facebook. Må virkelig hele Facebook se at jeg hører på Miley Cyrus i skjul? Heldigvis har ikke jeg en fasade å ta vare på. Her om dagen tok jeg en av mine raddisfacebookvenner i å høre på Justin Bieber. Da lo jeg godt.

8. Bildemapper som heter ting som "Livet er herlig". Jeg nekter å tro at livet ditt er så herlig. Bildene kanskje, men ikke hele livet ditt.

9. Folk som kun er på Facebook for å diskutere og for å spre propaganda.

10. Sist men ikke minst så hater jeg at jeg er avhengig av Facebook. Jeg kan jo bare logge inn, sjekke notifications, og logge av igjen. Men jeg bare må scrolle nedover den teite veggen, for så å slå hodet i bordet fordi folk er så teit.

 

Tror jeg har fått sluppet ut det meste av frustrasjon for i dag. Endelig kan jeg sove. 

Én kommentar

camilla

22.nov.2011 kl.13:52

:D

Skriv en ny kommentar

hits