ti ting jeg hater

Siden det er så mye å hate her i verden tenkte jeg å dele det opp i kategorier. Først ut, ti ting jeg hater at folk har i huset sitt. Enjoy.

 

1. Bostaver. Slike tre eller steinbokstaver hvor det står "love" og initialene til kjæresten osv. Kvalmt, stygt og helt uten mening.
2. Wallstickers. De aller fleste iallfall. Noen kan være stilige, men slike med "home sweet home" og bilder av lysekroner er ikke pent. Det er ikke så vanskelig å henge opp en ekte lysekrone.

3. Helt hvite rom. Da snakker jeg HELT hvite rom. Hvite gulv, vegger, møbler, tak, gardiner osv. Jeg blir snøblind! Er det ikke hvitt nok i Norge fra før?

4. Svarte møbler fra IKEA. Nei.

5. Interiør som er helt etter boka. Eller helt etter hva som er in, akkurat nå. Null personlighet og kreativitet. 

6. Møbler og puter med flagg. Nei. Heldigvis tok ikke dette helt av i butikkene her i byen.

7. Sukkersøtt interiør. Gjerne eid av singel kvinne 40. Ting skal ikke være supersøtt når man er voksen. Det irriterer meg ca like mye som kvinner 40+ som kler seg som om det er første skoledag.

8. Furu og smijern. Putter det under samme punkt, siden de fleste som eier furumøbler også eier smijernspynt. 

9. Hjerter. Steiner formet som hjerter som bare ligger der, og ikke kan brukes til noen ting, sengetøy med hjerter, og det verste, bilder eller "malerier" med hjerter. Det er kanskje søtt hvis dattera di på 4 har tegnet det. Men man betaler da ikke for et bilde av et hjerte?

10. Shabby chic-stilen. Den er heldigvis over og ut nå. Men det tok av. Alt for mye.

 

Så vil jeg bare informere om at dette er den første måneden med minst én leser hver dag! Ingen dager står på null altså. Takk for det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits