ti ting jeg elsker

Jeg skal prøve å fullføre noe for en gang skyld. Så selv om det tar litt tid, skal jeg få ferdig ti ting-listene.

Ti ting jeg elsker:

 

1. Herregud. Vanskelig nok å komme på ti ting jeg ikke misliker. Nok plass? Store rom, høyt under taket, store bagasjerom, store skuffer, store klesskap, store kofferter...

2. Kaninen min og hunden min. Og alle andre søte, myke dyr. Jeg blir som et lite barn hvis jeg har en valp å leke med. Det minner meg på at jeg aldri kommer til å bli gift. Det blir rett og slett ikke plass til en mann blant alle dyrene jeg skal ha.

3. Macen min. Det minner meg også på at jeg ikke trenger noen mann. Jeg deler allerede seng med noen. Jeg hadde ikke klart meg uten macen. Begynte nesten å gråte da den datt i bakken. Det var heldigvis kun 30cm høyt, og det gikk bra. Men det ble stille i hele leiligheten en stund. Tror alle forstod alvoret akkurat da.

4. Å være crafty. Problemet er som sagt at jeg ikke fullfører noe. Jeg har ikke telling på hvor mange uferdige malerier, tegninger og prosjekter som ligger rundt om i huset. Det er veldig gøy der og da, når man sitter der full av idéer og tenker på hvor fint det skal bli, og hvor imponert alle skal bli. Ikke så gøy etter et par timer, når man har krampe i hendene og helst vil se på tv. Noe blir alltids ferdig. Men da blir det ikke helt som jeg har tenkt, og ender vanligvis i søpla.

5. Lilla. Jeg har alltid likt fargen lilla. Men jeg klarer å beherske meg. Til en viss grad iallfall. Jeg kler meg aldri i lilla. Men puter, pynt, tepper, blomster osv. syns jeg er greit. Pluss slike ting som egentlig skal ha kjedelig farge, men så har jeg vært så heldig å finne de i lilla. Som kofferten min, verktøyskrinet mitt og støvsugeren min. Jeg har alltid hatt lyst til å male møblene mine lilla, men Mamma har stoppet meg. Jeg slapp unna med å male et fint gammelt nattbord i rosa en gang. Jeg eple z-er det hver gang jeg ser det.

6. Har jeg bare kommet til 6? Begynner å innse at det er mye mer jeg hater enn elsker. Flaks for meg at det er neste punkt. Men, la oss se. Teodor! Bamsen min som jeg har hatt omtrent hele livet. Vi er bff's, og han får alltid en egen stol der jeg bor.

7. Ting som skinner. Glitter, diamanter og blanke, fine ting. Elsker det!

8. Den 15. hver måned. Da ramler det inn studielån på kontoen, og jeg kan nyte en hel dag uten å være blakk.

9. Barcelona. Byen som har alt jeg trenger.

10. Läkerol og Dent. Det er egentlig to ting, men sukkerfrie drops. Eller enda bedre, sukkerfritt godteri! Under eksamen eller dagen før innlevering av oppgave går det gjerne 3-4 esker. Og helt uten dårlig samvittighet!

3 kommentarer

Hege

09.aug.2011 kl.13:57

Hei Monica :-)

Jeg svarte deg på spørsmålet ditt under det samme innlegget på min blogg.

Kul bokhylleløsning under her :-) og fin blogg!

Hege

Hege

09.aug.2011 kl.18:23

Svarte deg igjen der inne, ble litt langt, så tenkte jeg ikke skulle kopiere det inn hit :-D hehe.

Hege

09.aug.2011 kl.19:27

sv: så bra :-) den er virkelig super å ha.

Ønsker deg en finfin tirsdag!

Skriv en ny kommentar

hits