i det kreative hjørnet

Jeg har endelig tatt sommerferie, med god samvittighet. Men etter å ha pusset opp og innredet mitt nye rom, føler jeg fortsatt at jeg vil gjøre noe kreativt. Jeg har flettet skinntråder i lange baner, uten at jeg vet hva de skal brukes til. Kanskje smykker. Men så fant jeg en haug med hjemmelagde lampeoppskrifter, og man trenger alltids lamper. Begynner å bli litt lei av IKEA-lampene til tjue kroner som alle har.

For to-tre år siden, da jeg begynte med "blogging", ble det bestemt at jeg skulle ha ansvar for "det kreative hjørnet" på Den Harde Kjerne-bloggen. Men vi kom aldri så langt. Så jeg begynner nå.

 

Denne fant jeg her, og er rett og slett laget av en ball og hemptråd. Jeg vurderer å lage meg en sånn, bare i hvit. Vanlig hvit hyssing går sikkert an å bruke.

 Denne var heller ikke så dum. Gir kanskje ikke så veldig mye lys, men utrolig dekorativt. Og siden IKEA har juletrelys som går på batteri, så slipper man alt det elektriske styret, og den evige jakten etter ledige stikkkontakter.
Denne ligner på en skjelllampe, men er faktisk lagd av rispapir. Oppskrift finner dere her. Jeg har vurdert å lage en lignende lampe i skjell, istedenfor rispapir. Men det vil sikkert koste en del. Kan kanskje være greit å begynne med denne. Hvis jeg lærer meg å bruke symaskinen. 

 HELLO! Et ballerinaskjørt som lampe? Det er rett og slett bare å tre et ballerinaskjørt over en vanlig lampeskjerm. Gjerne en som er tynn og lys. Og hvis man ikke har plass til et enormt skjørt hengende i taket, kan man kjøpe et skjørt på barneavdelingen. De er akkurat passe store.

 Denne har jeg sykt lyst på. Men det passer ikke helt inn i det jeg eier fra før. Men superenkelt å lage. Hvis jeg noen gang får et stort walk-in-closet, skal disse få henge der.

 

Det var dagens visdomsord fra meg. Kanskje jeg kommer tilbake om 2-3 måneder.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits