ti ting om meg

Jeg sitter her og dør med stilhistorieoppgave. Begynte i dag, og den skal leveres om to dager. Jeg blir så utrolig lei av meg selv. Jeg trenger et lite avbrekk, så kom jeg på den der ti ting-lista jeg lagde! Nå må jeg bare finne på litt originale ting.

 

1. Hmm.. faen. Øh, jeg heter Monica?

2. Initialene mine er MKU. Men siden jeg vanligvis ikke bruker mellomnavnet mitt blir det bare MU. Hvis jeg dropper fornavnet blir det KU. jeg hadde store komplekser for dette på barneskolen. Det ble enten ei ku, eller lyden kua lager..

3. Med det samme vi er inne på barneskolen. Jeg HATER når folk synger "Tante Monica". På førskolen gikk jeg ut av rommet når vi skulle synge den. Det finnes ingen gode assosiasjoner med navnet mitt, dessverre. "Karlson på taket" var heller ingen favoritt.

4. Hele livet har jeg elsket fargekombinasjonen rosa og lilla. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg husker at jeg hadde en kjole i de fargene en gang. Det må ha satt spor. Hvis jeg kommer over smykker eller andre ting med de fargene så blir de vanligvis med hjem. Og der blir de liggende, siden jeg ikke liker å gå i rosa eller lilla.

5. Jeg eier ikke pigment. Hele familien min blir svarte i sola, mens jeg fikk forbrenninger på hele ryggen første gang jeg var i syden. Jeg mistenker noe ulumsk akkurat der.

6. Jeg har kraftig telefonangst. Jeg kan telle på en hånd de personene jeg føler meg komfortable i telefonen med. Jeg har gruet i en måned til å ringe til Canal Digital for å si opp abonnementet. Dritbarnslig.

7. Jeg besvimer stadig vekk. Har sittet på legevakta flere ganger av den grunn. Selv syns jeg det er helt greit, så lenge jeg ikke skader meg for kraftig i fallet. Det er uansett bedre enn å kaste opp.

8. Jeg er avhengig av Tetris. Har vært det siden jeg var 15 ca. Det er verre en snus og cola noen ganger. Litt trist egentlig.

9. Jeg lider av tvangstanker. Ingen store greier, men små ting i hverdagen her og der. De er ikke like ille nå som jeg bor i kollektiv. Men når jeg flytter for meg selv, da kan det nok bli et problem.

10. Jeg er superflau over å ha blogg...

4 kommentarer

Elena

16.apr.2011 kl.16:15

Hvorfor besvimer du så ofte??

Monica

17.apr.2011 kl.01:57

Hadde jeg vist hvorfor, så kunne det kanskje ha vært ungått

camilla

17.apr.2011 kl.10:44

æ sleit med "camilla og tyven" sangen..:( Mats ringe heldigvis Dell og Canal digital for mæ. På Tiller hadd æ masse tvangstanka, sånn der skru på odde-tall antall med lys i kjellern, ikke partall, ellers bli æ spist av monsteret. Å at når æ dusja mått æ dekk for nøkkelhullet selv om æ va alein hjem. Det E jo nånn som ser på mæææ.

Æ foreslår at du begynne å bruk hjelm? så du ikke slår hodet ditt:)

Fannyye

29.apr.2011 kl.13:56

Haha morsomme og bra svar :)

Skriv en ny kommentar

hits