I'm back

Jeg har på en måte glemt at jeg hadde en blogg. Også tenker jeg at jeg egentlig aldri har noe spennende å skrive om. Men jeg kjeder vettet av meg for øyeblikket. Så kom jeg plutselig over en sånn greie. Ti dager med ti lister over ti ting.

 

Dag 1 - ti ting om deg selv
Dag 2 - ti ting du elsker
Dag 3 - ti ting du hater 
Dag 4 - ti ønsker
Dag 5 - ti bilder du har tatt
Dag 6 - ti gjenstander du ikke kan leve uten 
Dag 7 - ti yndlingsblogger
Dag 8 - ti  favorittsanger
Dag 9 - ti veier til å vinne hjertet mitt
Dag 10 - ti siste ord

 

Siden jeg ikke tar bilder så fjerner jeg den. Og "ti veien til å vinne mitt hjerte" syns jeg bare var teit. "Ti siste ord" Var også ganske teit. Så la oss si sju.

Dag 1 - ti ting om deg selv
Dag 2 - ti ting du elsker
Dag 3 - ti ting du hater 
Dag 4 - ti ønsker
Dag 5 - ti gjenstander du ikke kan leve uten 
Dag 6 - ti yndlingsblogger
Dag 7 - ti  favorittsanger

 

Jeg kommer heller ikke til å gjøre det på sju dager. La oss si senest tre måneder. Jeg er en stor fan av lister, så for alt vi vet så er jeg ferdig om fire dager. Men jeg må så klart prioritere. Tetris, familie, kanin, venner og skole (i den rekkefølgen) går selvfølgelig forran en teit blogg. Apropos teit blogg, så begynte folk i klassen og diskutere hvor teit blogg var her en dag. Jeg sier meg enig, men krysser fingrene for at ingen har funnet min. Fra nå av blir ingenting publisert på facebook. Kanskje jeg bare skal slette hele greia og opprette en superanonym blogg, hvor jeg skriver at jeg er 15 år. Også må jeg selvfølgelig fjerne blogglisten som startside, og bytte den ut med f.eks, adressa.no. God idè. Havner på min "things to do"-liste. Sammen med "kjøpe ny Twilightbok til Hedda" og "vaske bil før den blir solgt". Den siste kan jeg forresten stryke, siden bilen ble solgt for to år siden.

Sånn ellers, siden dere lurer så fælt, så lever jeg ganske greit for tiden. Det er en uke og to dager til studielånet kommer inn på konto, og jeg har fortsatt penger! Det er helt utrolig. Det lønner seg å bli sengeliggende i et par uker. Man kommer jeg ikke til h&m med influensa. Så min anbefaling til alle fattige studenter; bli syk! Du må så klart sjekke om noen er villige til å ta seg av deg først. Noen må lage mat og kjøpe hostesaft, hvis ikke så risikerer du faktisk å bli alvorlig syk. Og det tror jeg ikke det er verdt.

Men det var dagens kloke ord fra meg. God natt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits