ønskeliste 2010

Endelig er den her, det dere har ventet på siden januar!

Siden jeg er blakk student for tiden inneholder dessverre listen for det meste fornuftige ting. Og siden Hedda og Lena alltid gir meg det jeg ønsker meg, så er de fleste behov dekket. Men noe skal jeg alltids komme opp med.

 

1. Gavekort på Østerlie kunst og farve. Dere aner ikke hvor mye av mitt stusslige stipend som går til skoleutstyr hver måned. Jeg kaster opp av tanken. Så i år skal alle familiemedlemmer få æren av å gi meg gavekort på skoleutstyr. Jei.

2. Gavekort på H&M. Jeg har 3 par sokker og to truser. Det sier vel sitt.

3. Strømper i alle varianter. Over-knee, under-knee, over-shoulder, you name it. Siden jeg ikke eier bukser må jeg ty til skjørt og shorts det meste av året. Og siden jeg ikke eier strømper, tights eller strømpebukser kan dette bli rimelig kaldt.4. Fine smykker og ringer med dyr på. Jeg har blitt totalt forelsket i dyreringer og diverse smykker med dyr og andre fine ting på. Og siden jeg har skaffet meg alt for mange smykkestativer og div i det siste, trenger jeg smykker jeg kan henge opp.
5. Ludde saueskinn. Fordi jeg alltid fryser, og fordi vinduet mitt lekker.

 

6. Gavekort på Weekday/Demand and Supply. Jeg trenger bukser. Både familie, venner og naboer er enige i den saken.

 

Sjokkerende nok så var det faktisk alt. Jeg har vært så opptatt av gaver jeg skal gi til andre, at jeg har glemt gavene til meg selv. Seriøst.

 

God jul!

Én kommentar

Cecilie

03.des.2010 kl.16:34

Elsker bloggen din <3<3<3

Skriv en ny kommentar

hits