jajaja, overskrift.

Jeg får seriøst ikke sove. Naboen har fest og jeg kom meg ikke ut av senga før to i dag. Og siden jeg stod opp klokka to, og jeg skulle spise middag hos mor og far klokka fem, kunne jeg ikke starte dagen med mine to obligatoriske halvkokte egg med salt og majones på to brødskiver med eplejuice ved siden av og en snus til etterpå. For da ville jo appetitten min blitt ødelagt til middag. Og dager uten yndlingsfrokosten blir aldri bra.

Men seriøst da, jeg tror jeg har gjort lekser i sånn, tre timer i dag. Jeg fikk bare plutselig lyst til å gjøre lekser, også klarte jeg ikke å slutte før klokka ett i kveld. Vet ikke hva som skjedde. Jeg har til og med vasket masse klær i dag! Har ikke hengt de opp ennå da. Så de må vel vaskes på nytt i morgen. Jeg er så huslig av meg. Men i går overrasket jeg igjen! Jeg kjøpte en sånn stålsvamp, siden jeg har ødelagt alle kasserollene med mine fantastiske matlagingsferdigheter, og jeg bakte horn uten kjevle! I morgen skal jeg prøve å støvsuge uten støvsuger:D

 

Her er et bilde av Bobby som vokter huset sitt for hybelkaniner.Jeg fant forresten en nøtt under madrassen min i dag. Takk for den Håvard! Kult at det fortsatt var igjen sjokolade på den, og at det så ut som om noen har hatt den i munnen. Elsker å ha halvspist mat under madrassen. Jeg trenger hengelås, kjapt.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits