la meg fortelle dere litt om herr Canal Digital

Eller herr Nextgentel for den saks skyld. For litt over en måned siden flyttet vi inn i ny leilighet, glad og fornøyd over at vi endelig skulle få ha fjernkontrollen for oss selv, uten risiko for at noen plutselig skulle se fotballkamp istedenfor Extreme makeover og Sex and the city. Med èn gang leiligheten var i boks ringte vi Nextgentel og Canal Digital for å bli kunder. Noen uker senere sitter vi uten både internett og TV. Så vi bruker utallige dyre ringeminutter på å få høre at Nextgentels montører er syke, og at Canal Digital har annullert bestillingen vår, uten å gi oss beskjed. Så vi bestiller på nytt, og får en helt annen pris enn hva som først ble oppgitt. Dette skjedde forresten første gangen vi bestilte også. Ble litt dyrere for hver gang. De bestemmer tydeligvis prisene litt selv, etter dagsformen. Den andre gangen vi bestilte fikk vi beskjed om at de måtte komme hit å sjekke om det lå kabel inn til huset. Selv om de som bodde her før var kunder hos Canal Digital, og karen i andre etasje nettopp har blitt kunde. Så greit, vi ventet i tre uker på at de nekene skulle komme å sjekke, for så å bruke to min på å bekrefte det jeg allerede hadde fortalt dem. Nå må vi bare vente et par dager på at bestillingen skal gå igjennom, også venter vi mest sannsynlig et par-tre uker til på montør. Internett fikk vi også til slutt, etter at tre avtaler ble brutt, pga "sykdom".

Poenget mitt; Vi valgte de to dyreste leverandørene av TV og internett for å få det raskt, for å få god service og for å unngå problemer som man vanligvis får med billigere leverandører. Men når de ikke klarer jobben sin engang, da blir jeg rett og slett litt sur! Vi bestilte til og med tidlig, for å unngå å komme midt oppe i rushet med alle som bytter leilighet før skolestart. Men jeg har hørt om flere som har bestilt etter oss, og fått både TV og internett før oss.

Nå vet jeg at det ikke hjelper stort å skrive det her, siden jeg er 90% sikker på at Canal Digital ikke leser bloggen min. Men hvis du noen gang skal bestille deg Tv eller internett, be aware.  De suger, og burde heller jobbet for NAV, så trege som de er.

 

Så i mellomtiden kan jeg vise deg onepiecen min:
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits