nattblogg

Mimi er lat og måtte legge seg, og Andrea er lat og måtte legge seg fordi hun skal på jobb i morgen, og Ronja er lat og la seg supertidlig, og Kimberly er så lat at hun ikke orket å sove hjemme engang. Så jeg har ryddet hele rommet og kost supermasse med Bobby, helt til han tisset i sengen min. Men det var på en måte greit, for da hadde jeg noe å finne på i en halvtimes tid. Flekkfjerner og jeg har blitt bestevenner i det siste. 

Jeg skal ha edruhelg. Første edruhelga siden vi fikk leiligheten tror jeg. Og jeg liker ikke engang å drikke. Eller jo, altså, jeg liker ikke byen, det er vel det som er greia. Men det er ingen som klarer å drikke uten å dra på byen ser det ut som. Så derfor liker jeg ikke at andre folk drikker. For da må jeg enten bli med å byen, eller sitte hjemme å stirre på fisken. Siden vi ikke har tv enda. Herregud, jeg er så sykt lei av å vente på underholdning. Ventet i en måned på internett (hater Nextgentel, seriøst dreper dem), og nå sitter vi og venter på at Canal Digital skal fikse tv. Vi venter forresten også på at Tran skal fikse oppvaskmaskina vår. Men det tror jeg faktisk ikke kommer til å skje, så har innstilt meg på å vaske kopper for hånd i et år. Har fått litt angst for håndvaskede kopper etter heimkunnskapen på ungdomsskolen, hvor vi lærte at det å spise med bestikk som var håndvasket var som å spise matrestene og spyttet til andre. Men at guttene klødde seg på tissen mens de lagde mat, det var helt greit.

Men over til noe seriøst da. Har begynt på skole vet dere, men jeg hadde glemt at jeg ikke liker skole. Det var derfor jeg ikke gikk skole i fjor. Sykt hva man glemmer på et år. Så nå har jeg altså betalt 40 000 kr for å stå opp sju hver morgen og spise knekkebrød til lunsj. Man blir jammen dum av å ikke gå på skole. Heldigvis er det helg en gang i uka så jeg kan få sove og spise egg. Og lese Harry Potter! Herregud jeg er ikke ferdig enda! Har aldri lest så tregt. Men har jeg bestemt meg så har jeg bestemt meg. Jeg skal lese ferdig de satans bøkene. Selv om 


 
ogegentlig har spoilet slutten for meg. Men jeg leser ikke for å finne ut hva som skjer med Harry, jeg leser for å kunne bekrefte at bøkene ikke er så superbra som alle skal ha det til. 

Oi, seriøst, jeg fant Cheezdoodles på nattbordet. Jammen bra jeg kjøpte meg nattbord. Nå skal jeg trøstespise litt, mens jeg leser Harry Potter. God natt.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits