er denne min?

Har jeg en blogg også ja? Hadde jeg helt glemt. Har vært totalt opptatt med flytting og maling og rydding og drit. Har endelig kommet noenlunde i orden nå. Men jeg mangler en kommode og en skrivepult før jeg får det helt som jeg vil. Donasjoner mottas med takk.

Men altså, vi får ikke nett i leiligheten før 26.august! Jeg fungerer ikke uten nett. Må kunne høre på Spotify og ichatte med Lena. Så jeg må bare pendle litt mellom Byåsen og Møllenberg i noen dager. Evt. bruke biblioteket. Men herregud, det er bare utlendinger og pensjonister som bruker pc'ene på biblioteket. Pluss at du må stå i kø. I KØ! For å få bruke en PC fra 1994! Neias. Så prøvde vi å få lånt litt nett fra naboene, men de hadde ikke internett. Herregud da. Alle har jo internett!

Vi har heller ikke TV forresten. Men det er mest fordi riks-tv suger, og jeg har aldri brukt en antenne til å se på tv med før. Trudde ikke folk brukte sånt etter 1980. Hvordan har mennesker klart seg uten MTV? Jeg bare lurer altså. Jeg har aldri klart det. Men nå skal det vel gå bra. Er ikke noe vits i å ha MTV lengre, når de ikke lager mer av The Hills. Ånei, nå ble jeg litt trist. Over til noe annet.

Jeg prøvde å sove i natt da! Men vet du hva eller? Det gikk ikke. For folk pisser utenfor vinduet mitt. Ja, utenfor vinduet mitt. På en lyktestolpe. Seriøst, nevn én forskjell på hunder og menn? Så jeg lukka vinduet mitt da, men da ble jeg bare liggende å høre på bassen til en av naboene, til kl 10 i dag tidlig, minst! Jeg er ikke lagd for å bo i byen. Jeg er oppdratt til å pisse på do og være stille etter elleve.

Men, jeg skal prøve å ta litt bilder og sånt da, hvis vi klarer å skaffe oss en mopp. Vasker ikke gulvet med klut liksom.


Rommet mitt:Én kommentar

Ida Kristine

17.aug.2010 kl.18:55

Kjempefin blogg! :D

Ha en fin dag! : ))

- Liker du å ta photoshoot?

Skriv en ny kommentar

hits