srsly

Hvorfor er jeg ikke tynn enda? Jeg har seriøst ikke spist på McDonalds på to uker (utenom i dag), og jeg har sluttet å spise nattmat! (utenom de få dagene jeg har vært på fylla). Hvis jeg ikke blir tynn snart så slutter jeg! Vet ikke hva jeg slutter med. Men noe blir det. Og siden jeg er så elendig til å lage mat (seriøst, elendig, kan lage taco, toast og pasta), må jeg bestemme meg for enten å slutte å spise, eller lære meg å lage sunn mat. Og da tror jeg ærlig talt at det enkleste er å slutte å spise. Det er mye billigere til og med. 

Men, midt i mine deprimerende feitetanker finner jeg dette bildet:Overse killahbuksa, midtskillen og genseren som tydeligvis er kjøpt på barneavdelinga. Men, jeg var ikke feit liksom. Herregud hva har jeg gjort mot meg selv. Nei nå! Nå! Nå skal jeg bli med Håvard på joggetur. Seriøst, jeg tuller ikke. Håvard leser heldigvis ikke bloggen min, i tilfelle jeg feiger ut.

Omg, hva er det jeg har på hoftebeinet? Noen har glemt å skrubbe bort poscatatoveringen sin.

Én kommentar

Cecilie #4

22.jul.2010 kl.14:46

Kjære Monica!

Jeg vil nødig se deg gi opp alt som har med mat å gjøre. Du blir å forfalle? Beina knekker sammen, du klarer ikke stå, rullestoler kommer seg ikke på byen? Har du tenkt på det? Sitter du i rullestol hjelper det ikke å være tynn, ingen ser jo magen? Du kan forresten lage sushi, det er sunt har jeg hørt. Evt gjør som meg; dra på butikken å kjøp taco, 8 is, sjokoladepudding, potetgull og dip + ligg i senga hele dagen. Lol

Hilsen C.Tobiassen

Ernæringsrådgiver

PS: du er tynn

Skriv en ny kommentar

hits