random

Jeg har hatt verdens slappeste helg. I går bestemte jeg og Lena oss for å pakke vekk allergi og halsbetennelse for å ta en tur på byen. Men innen vi hadde gått helt fra Lena til sentrum, så fant vi ut at Burger King fristet mer enn byen. Så vi ble sittende på Burger King i en halvtimes tid, og da vi var ferdig var ølsalget jammen stengt. Jaja, slapp i alle fall å bruke opp mac-pengene mine på øl.

Dagen i dag har foreløpig ikke vært noe bedre. MTV har weekend maraton med "Daddy's girls", og herregud for noe crap. Verre enn Paradise Hotel og Hotel Cæsar til sammen. Men søndag er MTV-dag, uansett hva de har tenkt å sende. Åh herregud! Skal seriøst Jessica Simpson få sitt eget show?! Nå går det for langt. Jeg må skaffe meg en ny favorittkanal. Vi har sikkert ikke MTV når vi flytter uansett. Men i morgen skal jeg kjøpe meg Mac, så da trenger jeg ikke tv lengre. Da skal jeg se på The Hills døgnet rundt. Seriøst. Lyrekrone, lilla koffert og The Hills. Alt jeg trenger.

Nei, men nå har jeg en pizza å lage, og senere har jeg ei lesbe å klippe. Også ligger all sminken min hjemme hos Lena, så jeg må dit før jeg kan vise meg offentlig. Dusje må jeg og. Herregud, stress!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits