McBestevenn

Da har jeg endelig sett Sex and the City 2. Helt for jævlig langdryg, meningsløs og urealistisk film. Men omg jeg likte den! Nå blir det midtøstenparty folkens. Glitter, gull, vannpipe og magedans. Med mindre noen kan gi meg bittelitt penger, slik at jeg faktisk kan dra dit. Men nei, jeg skal ikke bruke penger på å reise i sommer, for jeg skal kjøpe meg en sånn:


Og den skal hete Macdonalds. Å herregud, nå er det om Sex and the city på Enterainment Now! Så verdt det at Miley Cyrus var med i filmen. Hadde noen fortalt meg det hadde jeg sett den for lenge siden.

Men nei, nå må jeg legge meg, så jeg kommer meg opp til jobb i morgen, slik at jeg tjener penger, og kan kjøpe veske til Macdonalds.

2 kommentarer

maren

15.jun.2010 kl.02:09

hehe til å sitte i................ nei tenkte å ha det som lese-stol, blir så ukonsentrert når jeg bare ligger i senga, og elsker egentlig å lese, så tenkte det var verdt et forsøk! føler meg litt mer normal og, fram til idag har jeg ikke hatt noe annet sted å sitte enn i senga mi så

maren

22.jun.2010 kl.15:10

haha rettetang og hårkur skal jeg hvertfall IKKE ha med, håret mitt er så rett og flatt at det skulle ikke vært mulig. lenge leve dårlig sjampo og saltvannspulver for å få volum i det hele tatt! fjernkontrollen skal jeg vurdere...

Skriv en ny kommentar

hits