gifteklar?

Hvorfor er det ingen som kommenterer? Jeg trenger kommentarer!


...


Seriøst, jeg fikk nettopp en skremmende høy score på tetris. Jeg har til og med for lange negler til å prestere bra nok i tetris. Herregud, jeg må skaffe meg et liv snart. I dag var jeg virkelig stolt av meg selv, for jeg hadde både pantet flasker, vasket klær og tatt sol! Og i morgen skal jeg jobbe seks timer! Hvor skal dette ende?!

Nei men seriøst, jeg kommer til å dø av blakk hvis ikke lønna, skattepengene eller feriepengene kommer snart. Aner ikke når noe av det kommer, og jeg har 300kr på konto. Det er faktisk ganske lite. Hvis jeg skal fortsette å røyke, sole meg og spise på mæccern, så må jeg få lønn senest innen lørdag. Og det får jeg ikke. Noen der ute som er gifteklar? Og har penger på konto? Og siden jeg er så blakk så må jeg være i Norge i sommer. Den ène sommeren jeg skal være hjemme, så melder de den kaldeste sommeren på typ 50 år! Jeg dør.

Pluss, at jeg endelig har funnet me skinnjakke, til 600kr! Eller, Hedda fant. Men den må jeg ha. Så jeg må skaffe penger før de blir utsolgt.  So hi, give me a call?Tilfeldig bilde jeg fant på pc'n. Er mye tynnere og brunere i virkeligheten.

(herregud, jeg nevnte nettopp latskapen min, tetrisavhengigheten min, røykingen min, mæccernavhengigheten min og solavgengigheten min i samme innlegg)


xoxoxoxo

3 kommentarer

Cecilie

04.jun.2010 kl.08:26

ånei

Silje

06.jun.2010 kl.11:33

Er det serr meldt den kaldeste sommeren på 50 år? typisk når det er eneste sommeren jeg kommer til å jobbe i barnehage! Men skulle ikke dere til barcelona?

Monica

06.jun.2010 kl.15:14

joda, men alle er ca like blakk

Skriv en ny kommentar

hits