Oslo

Ja, jeg befinner meg for tiden i hovedstaden, men ser ingen grunn til at det skal hindre meg i å blogge, når eieren av pc'en er på jobb:) Resten av crewet sitter for øyeblikket å ser på "Populærmusikk fra Vittula", den filmen jeg misliker mest i hele verden (utenom Ringenes Herre), og som jeg lovte meg selv at jeg aldri aldri aldri skulle se igjen. Jeg har heller ikke tenkt å se den nå, så jeg hopper litt mellom internett og røyking ut av vinduet. Flaks at èn del av besøket er allergisk mot røyk. Men herregud, jeg er faktisk allergisk mot film. TA LITT HENSYN!

Jeg har ikke fått shoppet noe i det hele tatt. Fordi jeg er blakkere enn kimberly dagen før lønning. Heldigvis er det dagen før lønning akkurat nå, så i morgen skal jeg shoppe som en gud. Bare synd jeg ikke finner ut hvor i Oslo den jævla uggs-butikken befinner seg. Kommer vel hjem med enda et par sko som virkelig ikke egner seg i trøndersk klima.

Men jeg har et par ting å utsette på Oslo allerede. Kan dere for guds skyld skaffe dere Dahl øl og julebrus i butikkene?! Det her er det latterligste jeg noen gang har sett. Jeg sitter og drikker Tuborg! TUBORG FOR FAEN! Herregud. Og hva skjer med at ingen av matvarebutikkene kan være firkantede? ta litt hensyn til folk uten retningssans. Kjipt å rote seg bort i en butikk uten verken Dahl øl eller julebrus.


Nerdete gjeng
img2034

Verdens fineste lysslynge (ja, lysslynge Cecilie)
img2037


Var nettopp ut av vinduet for å ta en røyk, å lot meg overtale til å bli med på Hove til sommeren. Gleder meg. Nei, det var ikke bare kjipe folk her. Fant en likesinnet i vinduet. Beklager mitt negative og kanskje litt hissige humør. Har ikke spist på McDonalds siden søndag. Har heller ikke drukket Cola på to dager. Ferie er ikke sunt for meg.

Én kommentar

Hedz

24.nov.2009 kl.21:40

"Resten av crewet sitter for øyeblikket å ser på "Populærmusikk fra Vittula", den filmen jeg misliker mest i hele verden"

WHAT.

WHAT.

WHAT.

Skriv en ny kommentar

hits